Kosteloos AED training voor uw vrijwilligers!

11 september 2016

In september is de GGD Haaglanden en PEP Den Haag de campagne 'Word burgerhulpverlener' gestart. Met de beoogde extra burgerhulpverleners is de kans op hulp bij een hartstilstand binnen de cruciale 6 minuten in de regio Haaglanden nog groter!

Als maatschappelijke organisatie kunt u uw vrijwilligers kosteloos en incompany de AED/reanimatie training van één dagdeel aanbieden. Ook kunnen vrijwilligers zich inschrijven voor één van de trainingen op de locatie van PEP: https://denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl/cursus/57c02dd3dbf6c2ec6e7b23f7/campagne-reanimatie-en-gebruik-aed

De actie loopt tot het einde van het jaar dus, wees er snel bij. Voorwaarde voor de training is wel dat de vrijwilligers zich registreren als burgerhulpverlener. Meer informatie en aanmelden via [email protected] of tel: 070 - 302 44 14.

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren