Kent u een Haagse Held?

8 september 2016

Vrijwilligers zijn de onzichtbare helden van onze samenleving. Vaak op de achtergrond, zetten zij zich belangeloos in voor anderen. Wij vinden het belangrijk dat deze helden die erkenning krijgen die ze verdienen. Daarom start de gemeente ook in 2016 weer in samenwerking met PEP en ibis Den Haag City Centre, een zoektocht naar deze verborgen Haagse Helden.
 
Als blijk van waardering worden zij in de schijnwerpers gezet tijdens het Haagse Helden Gala op 7 december in ibis Den Haag City Centre. Een feestelijk en exclusief Award Gala, waarbij de Haagse Held van het jaar uitgeroepen wordt.
 
Om de huldiging van de Haagse Helden mogelijk te maken, vragen wij vriendelijk uw medewerking. Heeft uw organisatie een vrijwilliger die een extra applaus verdient? Nomineer hem/ haar dan snel voor de Haagse Held van het jaar!
 
Prijs
Naast de titel ontvangen de vijf prijswinnaars een bijzonder beeldje, ontworpen door Zinderin Kunst, een kunstwerkplaats in het centrum van Den Haag voor mensen met een verstandelijke beperking. Ook krijgen de winnaars een weekendje weg aangeboden in een ibis hotel naar keuze in de Benelux.
 

Aanmelden Haagse Helden

Het aanmelden van uw Haagse Held kan via het aanmeldformulier. Dit kan uiterlijk tot woensdag 28 september.

U kunt uw vrijwilliger opgeven voor één van de volgende categorieën:
1) Sport 
2) Cultuur 
3) Zorg en welzijn  
4) Onderwijs en jeugd   
5) Buurt en omgeving

 
Procedure
Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen 3 vrijwilligers per categorie. Zit uw vrijwilliger bij de top 3 van zijn/haar categorie? Dan ontvangt u van ons bericht.

Meer informatie?
Lees verder via www.denhaagdoet.nl/haagseheldengala 
Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren