Haagse Vrijwilligersprijzen 2019

10 december 2019

Vrijwilligers zijn de onzichtbare helden van onze samenleving. Vaak zetten zij zich op de achtergrond belangeloos in voor anderen. Het is belangrijk dat deze vrijwilligers de erkenning krijgen die ze verdienen. Gemeente Den Haag, Rudeboy Media, ibis hotel Den Haag City Centre en PEP Den Haag organiseerden daarom de Haagse Vrijwilligersprijzen om ze in de schijnwerpers te zetten.

Op vrijdag 6 december, tijdens het feestelijke event zijn vijf Haagse vrijwilligers gekroond tot Haagse Vrijwilliger van 2019. Vrijwilligersorganisaties konden hun beste vrijwilliger opgeven voor de verkiezing. De jury nomineerde 15 vrijwilligers uit alle inzendingen en hebben na een lang beraad vijf vrijwilligers gekozen die de Haagse Vrijwilligersprijs 2019 in ontvangst mochten nemen. 

Dé Haagse Vrijwilligers van 2019:

De vijf winnaars ontvingen naaste de eretitel Haagse Vrijwilliger van het jaar een bijzondere oorkonde en een mooi persoonlijk cadeau. Ook kregen de winnaars twee overnachtingen aangeboden in een ibis hotel naar keuze in de Benelux.

Dé Haagse Organisaties van 2019

Dit jaar zijn tijdens het Haagse Helden Gala ook de Gouden en Zilveren Hulde uitgereikt. Deze prijs reiken we uit aan de organisatie die er het beste in slaagt vrijwilligerswerk toegankelijk te maken voor diverse doelgroepen. Uit de ruim 50 aanmeldingen heeft een deskundige jury 10 organisaties genomineerd. De twee winnaars zijn 7 december tijdens het gala bekend gemaakt.

Winnaars Haagse organisatie van 2019:

Taal aan Zee - winnaar Eerste prijs 🏆
Haags Dierencentrum - winnaar Tweede prijs 🏅

Vakkundige jury 2019

Na een intensieve voorbereiding en lang beraad heeft de jury bovengenoemde vrijwilligers en organisaties tot winnaars van 2019 gekroond. Wie zaten er in de jury? De deskundige jury van dit jaar:

Voorzitter jury: Fenna Noordermeer - PEP Den Haag
Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Haags Keurmerk, start nieuw traject

Online traject > Zet de puntjes op de i bij jouw vrijwilligersbeleid en behaal het certificaat!