Haagse Hulde 2017

4 april 2017

Op woensdag 17 mei reiken de gemeente Den Haag en PEP voor de 16e keer de Haagse Hulde uit. Dé jaarlijkse prijs voor vernieuwend vrijwilligersbeleid. Het thema dit jaar is: Zorg voor elkaar. Alle Haagse organisaties die werken met vrijwilligers kunnen zich aanmelden en maken kans op de Gouden Hulde van € 5.000 of de Zilveren Hulde van € 3.000. Ook reiken we Waarderingsprijzen uit: met deze prijs kunnen organisaties zélf een activiteit organiseren om hun vrijwilligers in het zonnetje zetten.

Lees meer op de website van Den Haag Doet.

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren