Haagse Helden Gala

9 juli 2018

Vrijwilligers zijn de onzichtbare helden van onze samenleving. Vaak zetten zij zich op de achtergrond belangeloos in voor anderen. Het is belangrijk dat deze helden én de organisaties waarvoor zij zich inzetten de erkenning krijgen die ze verdienen. Op 7 december, Nationale Vrijwilligersdag, organiseren gemeente Den Haag, ibis Den Haag City Centre en PEP Den Haag daarom voor de vierde keer het Haagse Helden Gala.

Tijdens het gala worden de vijf Haagse Helden van het jaar uitgeroepen. Daarnaast reikt de jury de Gouden en de Zilveren Hulde uit: dé waarderingsprijs voor vrijwilligersorganisaties.

Verdient je organisatie een pluim?

>Nomineer dan hier je organisatie voor de Haagse Hulde! 

Heeft je organisatie een bijzondere vrijwilliger die een extra applaus verdient?

>Nomineer dan nu jouw Haagse Held! 

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren