Even voorstellen...

17 februari 2020

Isolde Verburgt stelt zich graag aan je voor

Sinds 1 januari werk ik bij PEP. De laatste 2,5 jaar werkte ik met veel plezier voor Haags Ontmoeten. Ruim 30 locaties voor ouderen en hun mantelzorgers. Een plek om te ontmoeten, voor informatie en advies. De stad, met al zijn diversiteit, heb ik in deze periode goed leren kennen. Toen de kans zich voor deed om bij PEP te werken greep ik deze met beide handen aan.

Waarom PEP? Eigenlijk is deze overstap heel logisch. Ook vanuit PEP werk ik nauw samen met partners in de stad. Alleen vanuit een andere rol. Als senior adviseur op Informele Zorg, maar ook op de thema’s Vrijwillige Inzet en Emancipatie en Diversiteit.

Waarom moeilijk doen, als het samen kan!

Hoe maken wij het verschil? Door te verbinden. PEP kent de organisaties in de stad. Dit doen we op allerlei thema’s, zoals een betere aansluiting formele en informele zorg. Hiervoor organiseren we werktafels en een PEP Talk. We hebben kennis en ervaring op het gebied van vrijwillige inzet, informele (mantel)zorg, emancipatie en diversiteit. Heb je een vraag rond dit thema. Neem contact op. We ondersteunen ook bij diverse keurmerken voor kleinere en grotere vrijwilligersorganisaties. Ook helpen wij u graag op weg met het thema Werk en Mantelzorg.

Kortom: genoeg thema’s om met elkaar in gesprek te gaan. Ik kijk uit naar de samenwerking!

Mijn motto is: waarom moeilijk doen, als het samen kan!

Wil je een keer kennis met mij maken en verder praten over informele zorg of een ander onderwerp waarbij PEP jouw kan helpen? Ik sta graag voor je klaar!

Terug

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Haags Keurmerk, start nieuw traject

Online traject > Zet de puntjes op de i bij jouw vrijwilligersbeleid en behaal het certificaat!