PEP-ebook gelanceerd

9 februari 2016

Tijdens de Inspiratie bijeenkomst van PEP Den Haag in het Paard van Troje op 9 februari is het eerste PEP-ebook gelanceerd. Dit ebook is een praktische gids voor organisaties die met vrijwilligers werken.

Organisaties die met vrijwilligers werken moeten van alle markten thuis zijn. Denk bijvoorbeeld aan een gezond financieel beleid voeren, anticiperen op wet en regelgeving, mensen aansturen en vrijwilligers werven.

Het PEP-ebook biedt u allerlei informatie, kennis, hulpmiddelen en tools waarmee u in korte tijd uw organisatie kunt versterken, professionaliseren en efficiënter kunt werken aan een gezonde bedrijfsvoering. Wilt u informatie toevoegen? Dat kan. Het PEP-ebook biedt u de gelegenheid zelf informatie toe te voegen. Door samen te werken zorgen we voor de meest complete informatiebrod over werken met vrijwilligers. 

Voor wie?

Dit interactieve naslagwerk bevat informatie voor organisaties die al jarenlang met vrijwilligers werken en voor organisaties die net de eerste stappen zetten richting het opzetten van een vrijwilligersbestand. U vindt ongetwijfeld informatie in het handboek die uw organisatie weer een stap verder kan helpen.

Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Haags Keurmerk, start nieuw traject

Online traject > Zet de puntjes op de i bij jouw vrijwilligersbeleid en behaal het certificaat!