Even voorstellen... Derk Hazekamp

14 mei 2019

“Vanaf 15 maart ben ik aan de slag als Programmamanager bij PEP. Een mooie dag om te beginnen, want mijn eerste taak was als vrijwilliger tijdens NLdoet pannenkoeken bakken in een verzorgingshuis! (je ziet mij vanaf minuut 4.20 in het filmpje onderaan deze pagina)." 

"Ik ga mij voornamelijk bezig houden met ons programma Vrijwillige Inzet. Na 23 jaar een IT bedrijf te hebben gehad, wilde ik me inzetten voor al die mooie maatschappelijke initiatieven in Den Haag. Dat doe ik al een hele poos als vrijwilliger bij bijvoorbeeld de Stichting ArchipelpoëZie of als bestuurder van de Bewonersorganisatie Archipel & Willemspark. Prachtig dat ik nu ook als professional een steentje kan bijdragen aan onze samenleving."
 
"Wat ik zo leuk vind aan PEP? We staan met de voeten in de klei en de handen aan het stuur. Zo willen we organisaties en gemeente een stap verder helpen. We willen onze diensten echt baseren op de vraag van organisaties en inwoners. Hoe kunnen we dat nog beter doen? Ik maak dan ook graag kennis met je tijdens een van de komende PEP bijeenkomsten, of gewoon tijdens een kop koffie. Ik zie je mail graag tegemoet!”

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties 2020

HKV-cursus gaat weer starten! Het Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties is er voor de kleinere vrijwilligersorganisaties.