Den Haag in teken van NLdoet

8 maart 2016

Vrijdag barst het spektakel los in Den Haag tijdens NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Heel Den Haag staat in het teken van vrijwilligerswerk! Inmiddels zijn er al ruim 220 klussen aangemeld in Den Haag.

NLdoet Centre
Dit jaar is het hart van NLdoet gevestigd in de Centrale Bibliotheek (Studio B – 1e etage) aan het Spui. Den Haag FM doet vanuit het NLdoet Centre live verslag van alle activiteiten in de stad. Ook zijn daar diverse leuke klussen te doen, zoals het versieren van cupcakes en kaarten maken met goede wensen voor ouderen. Tevens viert de Haagse Uitdaging haar eerste verjaardag met een beursvloer. U bent welkom van 10.00 - 15.00 uur.

Heeft u de smaak te pakken? Meld uw klus aan voor de Den Haag Doet Duurzaam Dag
Bij NLdoet wordt samen met vrijwilligers een klus geklaard. Dit succes willen wij graag een vervolg geven en daarom introduceren wij op maandag 10 oktober 2016 een tweede vrijwilligersdag: de Dag van de Duurzaamheid. In samenwerking met Duurzaam Den Haag organiseert PEP voor het eerst een Den Haag Doet Duurzaam Dag. U kunt een duurzame klus indienen en vrijwilligers kunnen zich aanmelden om deze klus te klaren. Zo zorgen we er samen voor dat Den Haag duurzaam wordt!

Meld uw klus nu aan!

Heeft u vragen over de Den Haag Doet Duurzaam Dag? U kunt contact opnemen met Fatoş Ipek-Demir via email [email protected] of telefoon 070 - 302 44 47.

Den Haag Doet Duurzaam
Terug

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Haags Keurmerk, start nieuw traject

Online traject > Zet de puntjes op de i bij jouw vrijwilligersbeleid en behaal het certificaat!