Den Haag Doet op Posthoorn.nl

3 augustus 2016

De Rwandees Baltasar Mutwe (70 jaar) vindt het “idioot als je hier woont en die taal niet wil beheersen.” Daarom oefent hij elke week met zijn taalcoach Else Brunt om zijn niveau te verbeteren. Dit doet Else Brunt vrijwillig. Vorige week verscheen er een interview met beiden op Posthoorn.nl. In het stuk wordt Den Haag Doet genoemd en daar zijn we trots op. Daarom delen we dit bericht graag met u!

Het vrijwilligerswerk dat Else doet is heel belangrijk voor Baltasar. “Nederlands is belangrijk voor mij”, zegt Baltasar. “Het is een kwestie van integratie. Ik vind het idioot als je hier woont en die taal niet wil beheersen.” Taalcoach Else zit naast hem en glundert van trots.

Lees hier het hele bericht

Den Haag Doet is het platform voor vrijwilligers in Den Haag. Wilt u ook vrijwilliger worden? Dan vindt u daar alle informatie en een vacaturebank vol met leuke en interessante vacatures. Met de handige filter functie vindt u snel de juiste vacatures passend bij uw wensen.

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren