Eerste editie Summerschool

23 juli 2016


Deze week organiseerde PEP de eerste editie Summerschool. In zes workshops kregen vrijwilligers de kans om bezig te zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Dit thema kwam namelijk hoog uit de bus bij een onderzoek onder 500 vrijwilligers naar hun opleidingsbehoefte.

Wanneer u vrijwilligerswerk doet komt u allerlei mensen tegen en komt u soms in onverwachtse situaties. Dan is het goed als u van uzelf weet hoe u kunt reageren. Een mooi thema dus om luchtig uit te diepen in de Summerschool. 
 

"De workshops werden goed bezocht en positief gewaardeerd door de deelnemers. Dat smaakt naar meer!", aldus Annemiek Haneveld. 

Lees het hele artikel op: Den Haag Doet

Ook verder ontwikkelen als vrijwilliger of uw vrijwilligerswerk verbeteren? 

Kijk voor ons actuele aanbod op de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie.
Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren