Burgemeester Pauline Krikke bij PEP

23 februari 2018

Op 12 februari ontvingen wij burgemeester Pauline Krikke bij PEP. Ze was niet alleen bezoeker, maar ook cursist! Nadat directeur Fenna Noordermeer had toegelicht hoe PEP zich ervoor inzet dat iedereen kan meedoen in Den Haag, volgde de burgemeester een workshop uit de Den Haag Doet vrijwilligersacademie. Dit was niet geheel toevallig de workshop ‘Diversiteit binnen je bestuur’. Ze was in goed gezelschap van mede-cursisten die zich ook – vrijwillig of professioneel – bezighouden met besturen. Voor sommigen was dat al dagelijkse praktijk, voor anderen was het een mooie manier om het vakgebied te verkennen. We konden duidelijk aan de burgemeester merken dat ze graag Haagse burgers ontmoet en veel belang hecht aan diversiteit. Ze had nuttige inbreng en was vaak met deelnemers in gesprek.

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren