Bestuurscoaching goed van start

15 juni 2017

De eerste bestuurscoachingstrajecten zijn gestart! B.v. de coaching van het bestuur van Stichting World Sustainability Fund. Via de Bestuursscan van PEP Den Haag kwamen zij in contact met coach Dieuwkje de Jong. Over het inhoudelijke traject kunnen (en willen!) we natuurlijk niets melden. Wel kunnen we vertellen hoe eenvoudig de match tot stand kwam.

Nadat Emile van Essen van stichting World Sustainability Fund de scan had ingevuld kreeg hij van PEP bericht dat zijn stichting voor gratis coaching in aanmerking komt. Stichting World Sustainability Fund is namelijk een vrijwilligersorganisatie die gevestigd is in Den Haag. In die mail werden gelijk ook al coaches voorgesteld. De keuze viel op Dieuwkje de Jong. Na een telefonische introductie kwam zij kennismaken met het bestuur tijdens een vergadering. Daar kwam een heldere coachingsvraag naar voren. Na een korte bedenktijd zijn ze met elkaar aan de slag gegaan, onder andere om het management bureau te versterken en de operationele planing te verbeteren. Binnenkort is het vierde gesprek en in de tussentijd heeft de stichting grote stappen gezet. PEP wenst Stichting World Sustainability Fund en Dieuwkje de Jong een leerzaam traject!

Heeft u ook interesse in bestuurscoaching? B.v. omdat u meer diversiteit in uw bestuur wilt, een grote financiële beslissing moet nemen of de teamspirit van uw bestuur wilt versterken? Doe de scan en kijk of uw bestuur gratis gecoacht kan worden.

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren