Bent u ingeschreven bij het UWV en wilt u graag een opleiding volgen?

6 september 2016

Vraag nu uw scholingsvoucher aan voor maximaal € 2.500,-!

Bent u ingeschreven bij het UWV en wilt u graag een opleiding volgen? Dan kunt u nu bij het UWV een scholingsvoucher aanvragen. Met deze voucher kunt u zich laten bij- of omscholen naar een kansberoep. U kunt de scholingsvoucher gebruiken voor 1 of meerdere opleidingen in hetzelfde vakgebied.

U kunt hiervan gebruikmaken als de volgende 2 situaties voor u gelden:

  • u ontvangt WW-uitkering, u heeft een arbeidsovereenkomst of u werkt als zelfstandige; én
  • u gaat een opleiding volgen in de richting van een kansberoep of u wilt met een ervaringscertificaat (EVC) bewijzen dat u geschikt bent voor werk bij een toekomstige werkgever.

Vraag hier uw scholingsvoucher aan. Doe het snel, want op=op. 

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren