Aansluiten bij de Zorgcommunity. Iets voor u?

9 september 2016

Werkzaam in de zorg en wilt u uw vrijwilligers waarderen met een ruim cursusaanbod?

Sluit u nu aan bij de Zorgcommunity!

Maar liefst 19 Haagse zorgorganisaties zorgen samen voor een goede scholing voor hun vrijwilligers. Maandelijks start één van de twee de basiscursussen. Deze cursussen bereiden de vrijwilliger voor op het werken als maatje of het werken op een groep in een zorginstelling. Communicatieve vaardigheden, grenzen stellen en gastvrijheid zijn onderwerpen die zeker aan de orde komen. De cursus is gesubsidieerd waardoor organisaties en vrijwilligers kosteloos kunnen deelnemen. Verder houden de organisaties voor elkaar plekjes vrij in hun intern scholingsaanbod, zodat vrijwilligers gebruik kunnen maken van een ruim verdiepend aanbod.

Geïnteresseerd? Stuur een mail naar Mariëlle van den Bergh [email protected].

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

Hoe kan ik me certificeren voor Goed Geregeld?

Via deze link komt u op de website van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV).  Hier staat uitgebreid wat u moet doen om in aanmerking te komen voor het keurmerk.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren