HEN, Haags Emancipatie Netwerk

Logo's HEN-organisaties

Het HEN (Haags Emancipatie Netwerk) is een platform met vertegenwoordigers van vele maatschappelijke organisaties, waaronder Stichting YasminStichting SaritaCOC Haaglanden, Stichting Kaabassi, MOOI Welzijn en PEP Den Haag.

Waarom HEN?

Het HEN is opgericht om het belang van emancipatie te blijven onderstrepen en ervoor te zorgen dat dit onderwerp niet van de Haagse agenda's verdwijnt. Partners binnen de HEN organiseren twee tot drie bijeenkomsten per jaar waarin netwerken en informatie-uitwisseling centraal staan.

Op de hoogte blijven

Wilt u informatie ontvangen over emancipatie-onderwerpen, waaronder uitnodigingen voor het HEN? Meld u dan aan voor de maillijst. U kunt ook op de agenda kijken of er binnenkort bijeenkomsten gepland zijn.
Tip: Word lid van de Facebookgroep Haags Emancipatie Netwerk (HEN). U ziet dan wat er leeft op het gebied van emancipatiezaken in Den Haag. Alleen lezen of ook posten? Het kan allebei!

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

agenda

Kom naar de Inspiratiemiddag voor Vrijwilligerscoördinatoren

Deze middag staat in het teken van buiten jouw (kantoor)hokje te kijken. En wel op twee manieren: