E-learning

Interactief leren in je eigen tijd, tempo en op je eigen plek? Dat kan door middel van e-learning! PEP heeft een aantal korte, gratis modules ontwikkeld voor vrijwilligers, bestuurders en mensen die met vrijwilligers en/of mantelzorgers werken. Je kan ze vinden op de Den Haag Doet Vrijwilligersacademie www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl/e-learning

Wil je meer weten of je ervaringen delen met anderen?
Kijk op www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl en de PEP agenda: PEP Den Haag biedt regelmatig workshops aan die aansluiten bij deze modules.

Terug

praktijkverhalen

Leergang: Managen en besturen van een vrijwilligersorganisatie

Third Culture Kids

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties

HKV-cursus gaat weer starten! Het Haags Keurmerk voor Vrijwilligersorganisaties is er voor de kleinere vrijwilligersorganisaties.