PEP wil Haagse maatschappelijke organisaties en mantelzorgers goed informeren.

Webinars zijn een goed en aantrekkelijk alternatief doordat we nu allemaal thuiszitten. Je hebt geen reistijd en in circa 60 tot 90 minuten wordt je eenvoudig geïnformeerd over de trends, ontwikkelingen en het ondersteuningsaanbod op het gebied van mantelzorg in Den Haag. Naast een snelle update op het gebied van mantelzorg kun je vanachter je laptop, tablet of smartphone tegelijk netwerken en andere organisaties en mantelzorgers leren kennen. Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Welke thema’s of onderwerpen over mantelzorg of informele zorg zou jij graag willen zien? Laat het ons weten. Samen met partners in de stad werken wij actief samen voor de invulling van de webinars.

Welke thema’s wil jij terugzien?

In 2021 willen wij vier webinars organiseren. Om goed aan te sluiten op jouw vraag, zijn wij dus benieuwd welke thema’s jij graag terug wilt zien tijdens de vier webinars die wij dit jaar gaan organiseren. Dit geldt zowel voor jou als professional, vrijwilliger of mantelzorger. Het thema(‘s) van jouw voorkeur kun je doorgeven aan PEP adviseur Sandra Menken.

Zelf een training over mantelzorg geven?

Wil jij als maatschappelijke organisatie zelf een webinar over Haagse mantelzorg geven of een trainingsaanbod doen via de vrijwilligersacademie? Zou je graag willen meewerken aan bijvoorbeeld de webinar Haagse Mantelzorg in Beeld? Laat het ons weten. We denken graag met je mee.

Training op maat

Heb jij in plaats van een webinar liever een workshop, voorlichting of training op maat over mantelzorg? Dat kan. Via onderstaand formulier kun je contact opnemen met PEP adviseur Sandra Menken of bel naar: 06-53415608.

Neem contact op met Sandra Menken via onderstaand contactformulier