Videoverslag iZi Ervaarwoning

PEP Den Haag heeft een verkennend onderzoek uitgevoerd met verschillende groepen mantelzorgers in de iZi-ervaarwoning en hen gevraagd naar hun ervaring met en hun mening over eHealth. De  iZi-ervaarwoning herbergt ruim 90 slimme technologische oplossingen die het leven van ouderen prettiger en makkelijker kunnen maken. Hoe de mantelzorgers eHealth in de iZi-ervaarwoning hebben ervaren lees je in het verslag. Staan zij bijvoorbeeld open voor het toepassen van eHealth, zien zij vooral valkuilen of zien zij juist (technologische) verbeterpunten?

Bekijk hieronder het videoverslag van PEP adviseur Aysien Zondervan die samen met mantelzorgers de iZi Ervaarwoning bezocht.

Videoverslag iZi Ervaarwoning

Terug

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Haags Keurmerk, start nieuw traject

Online traject > Zet de puntjes op de i bij jouw vrijwilligersbeleid en behaal het certificaat!