Het gesprek

Op 17 mei jl. vond bij PEP ‘Het gesprek” plaats. Een interactieve en doorlopende bijeenkomst waar we met onze partners en iedereen die het belangrijk vond, gesproken hebben over de richting waarin PEP zich verder zou moeten ontwikkelen.

Het startpunt van alle gesprekken waren de resultaten die naar voren zijn gekomen uit de diverse interviews en enquêtes die in 2015 en begin 2016 door en voor PEP zijn gehouden. Tijdens de diverse gespreksvormen hebben we geprobeerd om de containerbegrippen: “nieuwe en andere diensten, meer kennisdeling en trainingen en kennis en advies over specifieke onderwerpen”, die uit de onderzoeken naar voor kwamen, meer inhoud te geven.
De resultaten van “Het gesprek” worden op dit moment bestudeerd en onderzocht en waar mogelijk verwerkt in de toekomstplannen van PEP.

Kon u niet aanwezig zijn? Maar heeft u wel nog iets toe te voegen of wilt u nog iets kwijt? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

Terug

praktijkverhalen

Mantelzorg Werkt!

Avond voor Vrijwilligersorganisaties 2019

klantvragen

Wat zijn zorgvrijwilligers?

Zorgvrijwilligers zijn mensen die bij het begin van hun activiteiten nog geen band hadden met de zorgvrager. Ze kiezen dus bewust voor hun bijdrage aan de zorg. Bijvoorbeeld een gepensioneerde sportleraar die bewegingslessen organiseert in een zorginstelling.

Wat is Goed Geregeld?

“Goed Geregeld” is een landelijke kwaliteitsonderscheiding van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Deze certificering geeft aan dat uw vrijwilligersbeleid op orde is. Om voor de onderscheiding in aanmerking te komen, toont u aan dat uw organisatie voldoet aan de kwaliteitscriteria van de vereniging NOV.

agenda

Workshop Effectief communiceren

In deze workshop van twee uur krijg je praktische handvatten om effectiever te communiceren