Zet koers met helder beleid

Deze leergang wordt gegeven in samenwerking met Stichting Onzichtbaar Den Haag. Wil jij leren over de verantwoordelijkheden van een bestuurder? Doe mee aan deze workshop. Deze workshop is onderdeel van de leergang die bestaat uit 7 workshops.

Zet koers met helder beleid

Krijg antwoord op de vragen waar een bestuurder verantwoordelijk voor is. Is een bestuurslid verantwoordelijk voor eventuele gevolgen? Is flexibel besturen mogelijk in de wet- en regelgeving?
Zodra je een doel en een plan hebt voor jouw organisatie, is het belangrijk om te weten wat kan en wat mag. Daar gaat deze workshop over.

Voor wie

Deze workshop is voor bestuurders die meer willen leren over hoe zij hun organisatie goed en slim besturen. Ook vrijwilligers en toekomstige bestuurders zijn welkom. 

Over de leergang

De leergang bestaat uit 7 workshops. Tijdens deze workshops bespreken we herkenbare praktijkvoorbeelden. Wetenschappelijke inzichten worden gekoppeld aan praktische tips. Deze helpen jou verder je organisatie efficiënt te besturen. 

Je kunt je per workshop inschrijven. Ben je bij minimaal 5 workshops aanwezig? Dan ontvang je een certificaat.

Wil je ook meedoen aan een van de andere workshops? Vul onderstaande titels in het zoekscherm in op de webpagina www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl/cursussen en meld je aan. 

• Taken en kansen van een vrijwilligersorganisatie
• Beter besturen
• Financiën op orde
• Werken met vrijwilligers
• Publiciteit en communicatie
• Leider zijn en diversiteit in jouw organisatie

Terug