Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Ontmoet internationale vrijwilligers

Ben je op zoek naar hoogopgeleide en gemotiveerde vrijwilligers? En staat jouw organisatie open voor jonge professionals die misschien geen Nederlands spreken, maar wél hun steentje bij willen dragen? Schrijf je in het voor Mix & Match evenement van Volunteer The Hague, het online carrière en netwerk event van Den Haag. Dit is een uitgelezen kans om internationale vrijwilligers aan jouw organisatie te binden.

Wat levert het jou op?

• Je komt in contact met meer dan 100 hoogopgeleide en zeer gemotiveerde potentiële vrijwilligers. Afgelopen event waren er online meer dan 240 internationals aanwezig;
• Je kunt jouw organisatie promoten bij de expat community in Den Haag – jouw organisatie gaat mee in de eventcommunicatie richting 8000 expats;
• Je leert meer over de motivatie van een internationale vrijwilliger dankzij een keynote speaker en jouw ontmoeting met de vele internationals.

Waarom is de ‘internationale vrijwilliger’ interessant voor jouw organisatie?

Internationals zijn vaak jong en hoogopgeleid en daarnaast hebben zij veel werkervaring. Dit zorgt ervoor dat deze vrijwilligers dus geschikt zijn voor meer complexe en zelfstandige taken, zoals fondsenwerving en marketing. Vaak hebben ze extra tijd beschikbaar, omdat ze in Nederland geen betaald werk mogen doen. Zij zijn ijverig en zetten zich graag in voor uitdagend vrijwilligerswerk. Ook kunnen ze je helpen om toegang te krijgen tot een netwerk van meer dan 50.000 expats in Den Haag. Dus: heb je uitdagend vrijwilligerswerk in jouw organisatie en is beheersing van de Nederlandse taal hierbij geen must? Dan is de internationale vrijwilliger zeker interessant voor jou!

Je bent van harte welkom. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Aanmelden

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top