Verantwoordelijkheden en kansen van een vrijwilligersorganisatie

Deze leergang wordt gegeven in samenwerking met Stichting Onzichtbaar Den Haag. Wil jij leren hoe je een helder doel en plan voor jouw organisatie maakt? Doe mee aan deze workshop. Deze workshop is onderdeel van de leergang die bestaat uit 7 workshops.

Verantwoordelijkheden en kansen van een vrijwilligersorganisatie

Wat is een organisatie? Hoe typeer je die en hoe maak je aan de buitenwereld duidelijk waar je voor gaat en staat? Hoe vertaal je jouw droom naar een heldere missie en visie? Dit zijn enkele van de vragen die in deze sessie aan bod komen.

Voor wie

Deze workshop is voor bestuurders die meer willen leren over hoe zij hun organisatie goed en slim besturen. Ook vrijwilligers en toekomstige bestuurders zijn welkom. 

Over de leergang

De leergang bestaat uit 7 workshops. Tijdens deze workshops bespreken we herkenbare praktijkvoorbeelden. Wetenschappelijke inzichten worden gekoppeld aan praktische tips. Deze helpen jou verder je organisatie efficiënt te besturen. 

Je kunt je per workshop inschrijven. Ben je bij minimaal 5 workshops aanwezig? Dan ontvang je een certificaat.

Wil je ook meedoen aan een van de andere workshops? Vul onderstaande titels in het zoekscherm in op de webpagina www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl/cursussen en meld je aan. 

• Zet koers met helder beleid
• Beter besturen
• Financiën op orde
• Werken met vrijwilligers
• Publiciteit en communicatie
• Leider zijn en diversiteit in jouw organisatie
Terug