Laden Evenementen

Leer hoe je jouw organisatieverhaal overtuigend overbrengt op jouw doelgroep via Social Media

Ben je op zoek naar manieren om het verhaal van jouw organisatie overtuigend over te brengen op jouw doelgroep? Deze training biedt jou de kans om jouw merk sterker te positioneren, online content strategieën te ontwikkelen, social media effectief in te zetten en storytelling toe te passen voor een betere merkbeleving.

In de basistraining leer je de fundamenten van brand positionering, online content strategie, social media en storytelling. Ontdek hoe je jouw merkidentiteit definieert, je doelgroep begrijpt en een effectieve contentstrategie opzet. Leer daarnaast hoe je social media platforms kunt gebruiken om jouw merk zichtbaarheid te geven en je publiek te betrekken. Na deze training heb je de basis in huis om jouw merk online te laten groeien en jouw unieke verhaal te delen met jouw doelgroep.

De training wordt gegeven door Inge Struijk, online marketing specialist bij Visser Media & Design.

Let op: de vervolgtraining is op dinsdag 21 november. Dan leer je o.a. Social Media Advertising.

Over Visser Media & Design:

Verhalen vertellen zit in ons DNA. De kunst van het vertellen. Met de juiste toon en met het juiste plaatje. Wij zijn storytellers, opgegroeid in het digitale tijdperk. Een tikkeltje eigenwijs, kritisch op de juiste manier en altijd met een smile. Want we vinden het leuk om mooie dingen te maken. Wij werken voor grote merken, MKB-bedrijven, overheidsorganisaties en het onderwijs. Wij zijn een digital video agency. Storytelling is ons ambacht.

Kijk op onze site

Go to Top