Laden Evenementen

Grensoverschrijdend gedrag komt voor op allerlei plekken: bij organisaties, op straat, thuis enz. Het is vaak moeilijk te herkennen en heeft verschillende vormen. Denk aan seksuele intimidatie, handtastelijkheden, pesterijen of discriminatie.

De impact op de slachtoffers is groot. Daarom is het belangrijk dat besturen van organisaties, professionals en vrijwilligers voor sociale veiligheid zorgen. Dit is aanleiding voor PEP om in 2022 extra in te zetten op preventieve activiteiten samen met partners. Samen met het NOV (Vereniging Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk) en andere Haagse organisaties, zijn er trainingen en bijeenkomsten georganiseerd voor besturen van Haagse organisaties. Diverse organisaties zijn tevens ondersteund om dit onderwerp te agenderen, het gesprek intern aan te gaan en om bijeenkomsten voor de eigen achterban te organiseren.

Een aantal maatschappelijke organisaties willen graag doorgaan met deze preventieve activiteiten. Cultuurverandering vraagt namelijk om continu onderhoud. Daarom organiseert PEP in samenwerking met het project #Taboe van Wijkz en clubhuis De Mussen een expertmeeting op dinsdag 22 november van 12:00 tot 14:00 uur bij Clubhuis De Mussen. Deze meeting is voor vrijwilligers, professionals en vertegenwoordigers van Haagse organisaties uit verschillende sectoren. Het doel is van elkaars aanpak leren, met elkaar samenwerken en met elkaar nadenken over wat er nodig is om de preventie en de sociale veiligheid te versterken.

Graag nodigen wij je uit voor deze bijeenkomst en jouw ervaring met ons te delen.

Datum: dinsdag 22 november 2022
Tijd: 12:00 – 14:00 uur
Plaats: Clubhuis De Mussen
Aanmelding: a.kajouane@pepdenhaag.nl

Online meedoen via ZOOM is ook mogelijk, geef bij je aanmelding aan hoe je wilt meedoen.

Deze bijeenkomst is georganiseerd in samenwerking met Wijkz (project #Taboe) en Clubhuis de Mussen.

Go to Top