Projectmanagement voor vrouwenorganisaties in Laak

Ben je betrokken bij een organisatie die zich inzet voor de versterking van vrouwen en meisjes? En wil je leren hoe je een project goed kunt uitvoeren en managen? Doe dan mee met de training Projectmanagement voor vrouwenorganisaties, waarin je leert om een project van A tot Z tot een goed einde te brengen. Deze cursus is tot stand gekomen in samenwerking met Trefpunt Vliethage

Trainer Aysien Zondervan heeft vele jaren ervaring met het managen van projecten voor vrouwenorganisaties. Zij kan je dus precies vertellen wat de doelgroep vrouwen belangrijk vindt in jouw project, welke samenwerkingspartners er eventueel zijn en ook met vragen over speciale fondsen en regelingen kun je bij haar terecht.

Programma

Een project goed uitvoeren en managen is niet makkelijk. Er komt veel bij kijken om alles in goede banen te leiden: een project op tijd, binnen het budget, volgens afspraak en in harmonie met alle betrokkenen voor elkaar te krijgen. Als het misgaat heb je misschien problemen met de financierder van het project, is de samenwerking met partners geschaad of heb je jouw doelgroep in de kou laten staan. In deze training ontdek je de sleutel tot een succesvol project.

Gedurende 2 trainingsdagen komt aan de orde:
  • hoe je projectmatig werkt;
  • wat de bouwstenen zijn van een goed projectplan;
  • de verschillende fasen van projectmanagement: voorbereiden, plannen, uitvoeren/beheersen en afronden.


De trainingsdata en tijden zijn: 3 oktober en 10 oktober van 13.00 - 16.00 uur.

Terug