Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Als je iets voor de wijk wilt organiseren heb je van alles nodig: helpende handen, geld, een locatie etc. En je moet ook weten hoe je bijvoorbeeld een plan maakt of de communicatie doet. Misschien hebben jullie al een stichting, maar ben je op zoek naar bestuurders of vrijwilligers. Marja Salman en Elles Voorsluijs geven je graag gratis advies over al deze zaken. Want zij zijn de contactpersonen voor bewoners van Scheveningen bij onze Pop-up Helpdesk. Zo kun jij iets voor elkaar krijgen voor de buurt!

In de maand november staat onze helpdesk helemaal in het teken van Scheveningen. Bij onze helpdesk kun je terecht met al jouw vragen, zoals:

  • – Hoe vraag ik subsidie aan?
    – Waar vind ik vrijwilligers?
    – Hoe schrijf ik een projectplan?
    – Hoe kan ik mijn initiatief meer bekendheid geven?

Waar vind ik vrijwilligers?

Dit is één van de meest gestelde vragen. Want meerdere organisaties zoeken vrijwilligers, zeker nu alles weer op gang komt na corona. Marja en Elles kunnen met jou kijken wat de reden is dat er niet genoeg vrijwilligers zijn en wat daaraan gedaan kan worden. Misschien wil je wel meer jonge vrijwilligers, of misschien wil je meer diversiteit binnen jouw organisatie. Stap voor stap helpen de adviseurs je op weg.

Hulp bij besturen

Het besturen van een organisatie kent vele uitdagingen. Want hoe kom je aan nieuwe bestuursleden? Hoe zorg je ervoor dat het je maximaal 4 uur per week kost? En hoe maak je een goed beleidsplan dat ook echt uitvoerbaar is? Er zijn veel plannen, maar om die te realiseren moet er nogal wat geregeld worden. Bestuurders kunnen terecht voor al dit soort vragen.

Stel jouw vraag aan Marja en Elles

Maak een afspraak, we helpen je graag.

Bel: 070 302 44 44
Mail: [email protected]
Openingstijden: op afspraak van 9.00 tot 17.00 uur

Ook na november is onze helpdesk bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer en emailadres.

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top