Laden Evenementen

Als je iets voor de wijk wilt organiseren heb je van alles nodig: helpende handen, geld, een locatie etc. En je moet ook weten hoe je bijvoorbeeld een plan maakt of de communicatie doet. Misschien hebben jullie al een stichting, maar ben je op zoek naar bestuurders of vrijwilligers. Onze adviseurs Abderrahim Kajouane, Wai-Kin Chung, Jan van Heusden en Sytske Geertsma geven je graag gratis advies over al deze zaken. Want zij zijn de contactpersonen voor bewoners van Escamp. Zo kun jij iets voor elkaar krijgen voor de wijk!

Maak een afspraak

In de maand mei staat onze helpdesk helemaal in het teken van Escamp. Onze fysieke Pop-up Helpdesk kan er vanwege corona niet staan, maar je kunt met al je vragen telefonisch en per mail terecht. Vragen kunnen bijvoorbeeld zijn:

Wat kan ik doen als ik geen financiering vind voor mijn initiatief?
Waar vind ik vrijwilligers?
Hoe kan ik mijn organisatie goed besturen?
Hoe kan ik samenwerken met andere organisaties?

Financiering van jouw initiatief

Als je geen financiering voor jouw initiatief kunt vinden, zijn er soms toch nog manieren om jouw project te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld door je aan te sluiten bij een andere organisatie of op zoek te gaan naar landelijke fondsen of crowdfunding. Adviseurs Wai-Kin, Abderrahim, Jan en Sytske kunnen je hier alles over vertellen. Neem ook een kijkje op deze pagina.

Vrijwilligers vinden

Dit is één van de meest gestelde vragen. Want meerdere organisaties zoeken vrijwilligers, zeker als alles weer op gang komt na corona. Wij kunnen met jou kijken wat de reden is dat er niet genoeg vrijwilligers zijn en wat daaraan gedaan kan worden. Misschien wil je wel meer jonge vrijwilligers, of misschien wil je meer diversiteit binnen jouw organisatie. Stap voor stap helpen de adviseurs je op weg. Lees hier meer over vrijwilligers werven.

Hulp bij besturen

Het besturen van een organisatie kent vele uitdagingen. Want hoe kom je aan nieuwe bestuursleden? Hoe zorg je ervoor dat het bestuur genoeg kennis en vaardigheden heeft? Er zijn veel plannen, maar om die te realiseren moet er nogal wat geregeld worden. Bestuurders kunnen bij ons terecht voor al dit soort vragen.

Samen sta je sterk! Sluit je aan bij netwerken van Haagse maatschappelijke organisaties

In deze tijd is het extra belangrijk om op de hoogte te blijven van initiatieven bij jou in de buurt en ervaringen uit te wisselen. Dat kan heel eenvoudig door lid te worden van deze groepen. Dus sluit je aan!

PEP Helpdesk – Vraagbaak voor maatschappelijke organisaties
Corona initiatieven Escamp

Contact

Maak een afspraak zodat wij je op weg kunnen helpen. Komt de maand mei niet uit? Geen probleem, ook de rest van het jaar staan we voor je klaar.

Bel: 070 302 44 44
Mail: [email protected]
Openingstijden: op afspraak van 9.00 tot 17.00 uur
Meer informatie: www.pepdenhaag.nl/pop-up

Contactpersonen van Escamp:
Abderrahim Kajouane
Wai-Kin Chung
Jan van Heusden
Sytske Geertsma

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top