Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Als je iets voor de wijk wilt organiseren heb je van alles nodig: helpende handen, geld, een locatie etc. En je moet ook weten hoe je bijvoorbeeld een plan maakt of de communicatie doet. Misschien hebben jullie al een stichting, maar ben je op zoek naar bestuurders of vrijwilligers. Marja Salman en Sytske Geertsma geven je graag gratis advies over al deze zaken. Want zij zijn de contactpersonen voor bewoners van Loosduinen bij onze Pop-up Helpdesk. Zo kun jij iets voor elkaar krijgen voor de wijk!

Maak een afspraak

In de maand april staat onze helpdesk helemaal in het teken van Loosduinen. Want in dat stadsdeel zijn maar liefst zo’n 250 vrijwilligersorganisaties actief! Onze fysieke Pop-up Helpdesk kan er vanwege corona niet staan, maar je kunt met al je vragen telefonisch en per mail terecht.

Bij de Pop-up Helpdesk Loosduinen kun je terecht met al jouw vragen, zoals:

Hoe bereik ik mijn doelgroep in tijden van corona?
Hoe vraag ik subsidie aan?
Waar vind ik vrijwilligers?
Hoe schrijf ik een projectplan?
Hoe kan ik mijn initiatief meer bekendheid geven?

Waar vind ik vrijwilligers?

Dit is één van de meest gestelde vragen. Want meerdere organisaties zoeken vrijwilligers, zeker als alles weer op gang komt na corona. Marja en Sytske kunnen met jou kijken wat de reden is dat er niet genoeg vrijwilligers zijn en wat daaraan gedaan kan worden. Misschien wil je wel meer jonge vrijwilligers, of misschien wil je meer diversiteit binnen jouw organisatie. Stap voor stap helpen de adviseurs je op weg.

Hulp bij besturen

Het besturen van een organisatie kent vele uitdagingen. Want hoe kom je aan nieuwe bestuursleden? Hoe zorg je ervoor dat het je maximaal 4 uur per week kost.? En hoe maak je een goed beleidsplan dat ook echt uitvoerbaar is? Er zijn veel plannen, maar om die te realiseren moet er nogal wat geregeld worden. Bestuurders kunnen terecht voor al dit soort vragen.

Hoe verder na corona

Door corona liggen veel activiteiten stil. Natuurlijk wil je er straks weer zijn voor jouw doelgroep. Daarom is het slim om nu vast na te denken over hoe alles straks opgestart kan worden. Kun je weer een beroep doen op de vrijwilligers? Hoe gaat het met hen en hoe kun je hen weer enthousiasmeren? Is jouw website actueel? Blijf je activiteiten ook online aanbieden? Er zijn nog veel onzekerheden, maar we helpen je graag om overzicht te krijgen.

Stel jouw vraag aan Marja en Sytske van de Pop-up Helpdesk Loosduinen

Maak een afspraak zodat wij je op weg kunnen helpen.

Bel: 070 302 44 44
Mail: [email protected]
Openingstijden: de hele maand april, op afspraak van 9.00 tot 17.00 uur
Meer informatie: www.pepdenhaag.nl/pop-up

Go to Top