PEP Café: Snel naar Succes

Op woensdagavond 9 oktober organiseren we wederom een PEP Café. Dé ontmoetingsplek voor Haagse bestuurders om kennis uit te wisselen.

Experts op het gebied van bestuur en bestuurlijke ondersteuning van vrijwilligersorganisaties beantwoorden onder het genot van een hapje en een drankje al je bestuurlijke vragen. 

Inschrijven kan via de link onderaan deze pagina.

Programma

Voor deze avond hebben we weer 2 boeiende sprekers gevonden:

Boy Zandbergen

Boy Zandbergen van Stichting Onzichtbaar Den Haag komt vertellen over de weg die hij bewandelde van idee tot oprichting van deze stichting. Dat ging hem goed af, want binnen een jaar was hij winnaar van de Meest Inspirerende Sociale Onderneming binnen Den Haag. Met en lef en creativiteit zet hij deeën om tot daden. Zijn persoonlijke ervaring en aanpak kan weer anderen inspireren, aanmoedigen en inzichten bieden.

Ron Kleijn

Ron Kleijn is voorzitter van SVV Scheveningen en vertelt over de link tussen het besturen van een vereniging en het managen van een bedrijf. Het gaat bij beide om het waarborgen van continuïteit. SVV Scheveningen bestond op 1 juli 2019 100 jaar, dus op naar de 200. Als bestuurder en manager kan je dat niet alleen. Dan heb je in plaats van personeel, medewerkers en vrijwilligers nodig.

Terug