PEP Café: Snel naar Succes

Op woensdag 9 oktober in de avond organiseren we wederom een PEP Café. Dé ontmoetingsplek voor Haagse bestuurders om kennis uit te wisselen.

Experts op het gebied van bestuur en bestuurlijke ondersteuning van vrijwilligersorganisaties beantwoorden onder het genot van een hapje en een drankje al je bestuurlijke vragen. 

Alvast aanmelden voor 9 oktober kan door een mail te sturen aan Michalis m.koullias@pepdenhaag.nl

Programma

Voor deze avond hebben we weer 2 boeiende sprekers gevonden:

Boy Zandbergen

Boy Zandbergen van Stichting Onzichtbaar Den Haag komt vertellen over hoe hij van een idee voorzitter van deze stichting is geworden. Ook werd hij binnen een jaar winnaar van de Meest Inspirerende Sociale Onderneming binnen Den Haag. Met en lef en creativiteit zet hij deeën om tot daden. Zijn persoonlijke ervaring en aanpak kan weer anderen inspireren, aanmoedigen en inzichten bieden. 

Ron Kleijn, voorzitter van SVV Scheveningen. Meer info volgt.

Ron Kleijn

Ron Kleijn is voorzitter van SVV Scheveningen en vertelt over de link tussen het besturen van een vereniging en het managen van een bedrijf. Het gaat bij beide om het waarborgen van continuïteit. SVV Scheveningen bestond op 1 juli 2019 100 jaar, dus op naar de 200. Als bestuurder en manager kan je dat niet alleen. Dan heb je in plaats van personeel, medewerkers en vrijwilligers nodig.

Terug