PEP Café Diversiteit binnen de organisatie

Woensdag 17 april vindt het eerste PEP Café van 2019 plaats. Dé ontmoetingsplek voor bestuurders van Haagse vrijwilligersorganisaties. Onze gastsprekers zijn Nathaly Mercera en Juliette Verhaegen. Nathaly heeft jarenlange ervaring als PEP adviseur op het gebied van emancipatie en diversiteit. Wat is diversiteit binnen vrijwilligersorganisaties en hoe ga je als bestuur daarmee om? Nathaly geeft u tips and tricks waar u zelf mee aan de slag kunt. Juliette is bestuurslid bij het Rode Kruis en zelfstandig ondernemer. Haar deskundigheid op het gebied van marketing, psychologie en persoonlijk leiderschap zet zij o.a. in als PEP bestuurscoach voor vrijwilligersorganisaties.

Waarom dien je als bestuur iedereen erbij te betrekken om optimaal te kunnen presteren en hoe doe je dat? Op ludieke wijze laat Juliette zien hoe u de balans tussen zakelijk excelleren en het geluk van zowel vrijwilligers als bestuur mogelijk maakt. Uiteraard is er voldoende ruimte om tijdens de borrel met hen in gesprek te gaan.

Ook gaan we aan thematafels informeel informatie uitwisselen over dilemma’s, vraagstukken en oplossingen die u als bestuurder tegenkomt. Onder de gezelligheid van een drankje en een hapje kunnen we van elkaar leren! U kunt zelf bepalen welke thema’s aan bod komen. Waar loopt u tegenaan? Waar wilt u meer over weten? Waar zouden andere bestuurders u mee kunnen helpen?

Stuur een mailtje naar m.koullias@pepdenhaag.nl met uw thema of idee en we gaan er samen mee aan de slag!

Programma

18.45 Inloop
19.00 Mini-workshops van Nathaly en Juliette, afgewisseld met netwerkmomenten en thematafels.
21.30 Einde

Dagvoorzitter is zoals altijd onze eigen Tim ’S Jongers – programma coördinator Kenniscentrum.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op 17 april a.s.!

Terug