PEPcafe

Op dinsdag 3 april organiseert PEP voor het eerst een PEPcafe. Dé ontmoetingsplek voor Haagse bestuurders om kennis uit te wisselen.

Twee experts op het gebied van bestuur en bestuurlijke ondersteuning van vrijwilligersorganisaties beantwoorden onder het genot van een hapje en een drankje al uw bestuurlijke vragen. Ook de nieuwe privacywetgeving AVG komt aan bod.

 

Dit keer zijn dat Tim ’S Jongers, Coördinator Kenniscentrum van PEP Den Haag en auteur van het handboek voor vrijwilligersorganisaties, en Lars Hooning, bestuurder en als adviseur betrokken bij veel verschillende maatschappelijke organisaties. Zij praten u eerst kort bij over nieuwe trends voor het besturen, en oude zekerheden die u niet vergeten mag. Nadien kan u alle vragen stellen aan deze experts. Ook kan u indien gewenst van tevoren uw vraag insturen, naar t.sjongers@pepdenhaag.nl. Tim en Lars zullen trachten uw vragen te beantwoorden en uw dilemma’s het hoofd te bieden. Maar als bezoeker mag u natuurlijk ook gewoon meepraten. Immers, onder de gezelligheid van een drankje en een hapje kunnen we leren van elkaar!

Programma:

18.45 Inloop
19.00 Mini-college van Tim en Lars
19.30 U vraagt wij draaien
20.30 Netwerken en leren van elkaar
21.30 Einde

Meld je aan via onderstaande knop of stuur een mail aan p.vandervalk@pepdenhaag.nl

Terug