Laden Evenementen

Op dinsdagavond 15 november slaan PEP Den Haag, Fonds 1818 en Welzijn Scheveningen de handen ineen. In het Kalhuis organiseren wij samen PEP-up 1818: een netwerkcafé voor alle Scheveningse vrijwilligersorganisaties en bewonersinitiatieven. Kun je tips gebruiken voor het vinden van nieuwe vrijwilligers en het aanvragen van geld voor je sociale project? Meld je dan snel aan voor de gratis bijeenkomst.

Als dé vraagbaak en hét steunpunt voor vrijwilligersorganisaties, trekt PEP Den Haag er altijd op uit om organisaties binnen hun eigen werkgebied te ontmoeten en helpen. Ook de adviseurs van Fonds 1818 blijven niet achter hun bureaus zitten; elke maand strijken wij een avond neer in één van de negentien gemeenten waar het fonds actief is. Op Scheveningen bundelen PEP en Fonds 1818 hun krachten! In het Kalhuis, één van de locaties van Welzijn Scheveningen, trakteren wij vrijwilligersorganisaties en actieve bewoners op een avond vol tips en ontmoetingen.

Fonds 1818 geeft meer dan alleen geld, we denken ook met je mee!

Met welke plannen kun je precies geld aanvragen bij Fonds 1818 en hoe gaat dat aanvragen in zijn werk? Hoe hebben andere initiatiefnemers uit Scheveningen het aangepakt en welke tips kunnen zij je meegeven? Diverse gasten, onder wie projectadviseur Michel Nivard, geven in korte interviews antwoorden op deze vragen.

Workshop PEP: Trends in vrijwilligerswerk

Het tweede deel van het programma is het woord aan Marja Salman van PEP Den Haag. Zij neemt je mee in alle laatste ontwikkelingen op het gebied van vrijwilligerswerk: hoe kun je hierop inspelen als organisatie? Je maakt kennis met de vrijwilligersreis en krijgt handige tips voor de werving.

Ga in gesprek met onze adviseurs

Heb je vragen of wil je gewoon eens met ons kennismaken? Tijdens de afsluitende borrel staan de adviseurs van PEP Den Haag en Fonds 1818 voor je klaar. Alle vragen zijn welkom! De borrel biedt ook volop de mogelijkheid om met de andere gasten en bezoekers in gesprek te gaan over jullie projecten en ideeën voor Scheveningen.

Programma PEP-up 1818: netwerkcafé op Scheveningen

18.30 uur Inloop
19.00 uur Welkom door Welzijn Scheveningen
19.10 uur Introductie Fonds 1818, tips van aanvragers en andere fondsen
19.55 uur Pauze
20.10 uur Workshop PEP: Trends in vrijwilligerswerk
21.00 uur Borrel en netwerken
21.30 uur Einde

Locatie

Het Kalhuis
Badhuisstraat 177
2584 HH Den Haag

Go to Top