Laden Evenementen

Wil je meer weten over het aanvragen van geld voor je maatschappelijke project of over het opzetten van een stichting of vereniging? Kom op donderdagavond 28 september (19.00 – 21.30 uur) naar het programma PEP-up 1818 in de sfeervolle huiskamer van HECHT. Adviseurs van PEP Den Haag, Stadsdeelkantoor Leidschenveen-Ypenburg en Fonds 1818 gaan graag met je in gesprek. Kom langs en ontdek of we je een stapje verder kunnen helpen naar een succesvolle donatie- en/of subsidieaanvraag. 

Veel organisaties in Leidschenveen-Ypenburg vinden hun weg naar het stadsdeelkantoor, maar ze weten niet altijd bij welke andere financiers ze kunnen aankloppen met hun maatschappelijke projecten. Dat overzicht geven PEP Den Haag, Gemeente Den Haag (Stadsdeelkantoor Leidschenveen-Ypenburg) en Fonds 1818 op donderdag 28 september in het programma PEP-up 1818: netwerkcafé in Leidschenveen-Ypenburg. Ook actieve bewoners met mooie plannen voor het stadsdeel of met de ambitie om een stichting of vereniging op te zetten, zijn welkom bij HECHT, in de sfeervolle huiskamer in kantorengebouw Castellum.

Alle vragen zijn welkom

Welke subsidieregelingen zijn er? Met welke plannen kun je donaties aanvragen bij de verschillende fondsen en hoe pak je dat aan? Wat mag je absoluut niet vergeten en in welke valkuilen trappen veel aanvragers? Wat komt er kijken bij het opzetten van een stichting of vereniging? En met welke andere stichtingen of verenigingen in het stadsdeel kun je mogelijk samenwerken? Je hoort het allemaal op 28 september. Na korte presentaties over subsidieregelingen en een centraal gesprek met de aanwezige fondsen, waarbij we het publiek al van harte uitnodigen om mee te praten en vragen te stellen, nemen we goed de tijd voor de netwerkborrel. Voel je niet geremd om op alle adviseurs af te stappen!

Locatie

HECHT in Castellum
Loire 204 – gebouw A (begane grond rechts)
2491 AM Den Haag

Binnenkort vind je op deze pagina meer informatie over de sprekers en aanwezige fondsen. Meld je nu alvast aan voor het programma

Komt 28 september niet uit? Kom naar het spreekuur op 9 oktober!

Kun je op 28 september niet naar PEP-up 1818 komen, maar wil je wel graag een vraag stellen aan de adviseurs van PEP Den Haag, Stadsdeelkantoor Leidschenveen-Ypenburg en/of Fonds 1818? Dat kan tijdens het speciale spreekuur op maandagmiddag 9 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur bij HECHT. Aanmelden is niet nodig.

Go to Top