Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Wil je de follow-up mail met informatie over deze bijeenkomst? Meld je aan onderaan deze pagina, of meld je hier aan voor het webinar op 27 oktober.

Kijk deze PEP Talk hier terug.

Op dinsdag 6 oktober organiseren we wederom een PEP Talk, deze keer met als thema: Nieuwe vrijwillige energie.

Locatie: Online, de bijeenkomst wordt zonder publiek gefilmd in de Kloosterkerk in Den Haag
Tijd: 19.00 tot 20.30 uur
Aanmelden: via deze link

Vanwege de huidige coronamaatregelen is deze bijeenkomst online te volgen. Na aanmelding ontvang je de dag voor de bijeenkomst een link per mail. Mocht je je eerder hebben aangemeld voor fysieke aanwezigheid, is het niet nodig om je opnieuw aan te melden.

Dagvoorzitter: Fenna Noordermeer
Sprekers: Wethouder Zorg, Jeugd en Volksgezondheid Kavita Parbhudayal en hoogleraar Strategische filantropie en vrijwilligerswerk Lucas Meijs
Muzikale omlijsting: Tim Akkerman

De nieuwe Haagse vrijwillige energie

De afgelopen periode heeft Den Haag nog meer dan normaal laten zien wat een veerkrachtige stad het is. Overal steken mensen de handen uit de mouwen om elkaar te helpen in deze tijd van crisis. Of het nu een briefje aan het raam is om boodschappenhulp aan te bieden, de Participatiekeuken die warme maaltijden verzorgt voor ouderen of het Vadercentrum dat mondkapjes maakt. Enorm veel mensen dragen hun steentje bij. De stad bruist van de vrijwillige energie.
Meer dan ooit ziet men het belang van vrijwilligerswerk in. En deze inzet zal ook de komende tijd essentieel blijven om samen door deze crisis te komen.

Gastspreker Lucas Meijs

Lucas Meijs, hoogleraar Strategische filantropie en vrijwilligerswerk aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, vertelt op deze avond over wat de corona-crisis ons heeft geleerd. We gaan op zoek naar antwoorden op vragen als: bestaat dé corona-vrijwilliger wel? En hoe gaan we om met de tsunami aan nieuwe vrijwilligers ten opzichte van de beperkte vraag om hulp tijdens de corona-crisis? Is de nieuwe vrijwillige energie in de stad voelbaar? En zo ja, hoe houden we die energie dan vast? En zijn we eigenlijk wel voorbereid op een eventuele nieuwe uitbraak?

Aanmelden

Vanwege de huidige coronamaatregelen is deze bijeenkomst online te volgen. Na aanmelding ontvang je de dag voor de bijeenkomst een link per mail.

Aanmelden

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top