PEP Café

Schrijf u in voor deze bijeenkomst door een mail te sturen aan f.paijens@pepdenhaag.nl

PEP Café 25 oktober: Dé ontmoetingsplek voor Haagse bestuurders van vrijwilligersorganisaties

Voor de tweede keer dit jaar organiseert PEP het PEP Café voor (vrijwillige) bestuurders. Ditmaal met een gastspreker: Joger de Jong. Joger heeft uitgebreide bestuurservaringen binnen zorg, welzijn en cultuur. Ook is Joger voorzitter van Divers Den Haag, een organisatie die er formeel geen is. Hoe doe je dat, een organisatie besturen die er geen is? Joger praat u bij op 25 oktober.

Tevens is Joger beschikbaar als vrijwillig coach voor bestuurders van maatschappelijke organisaties in Den Haag. Tim ’S Jongers, Coördinator Kenniscentrum van PEP en auteur van het boek Effectief Besturen van Vrijwilligersorganisaties komt zijn boek aan u voorstellen. Waarom een praktische gids voor bestuurders?

Nadien gaan we uiteen om aan thema tafels informeel informatie uit te wisselen over dilemma’s, vraagstukken en oplossingen voor de thema’s die u als bestuurder tegenkomt. Immers, onder de gezelligheid van een drankje en een hapje kunnen we leren van elkaar! U kan zelf bepalen welke thema’s aan bod komen. Waar loopt u tegenaan? Waar wil u meer over weten? Waar zouden andere bestuurders u mee kunnen helpen? Stuur een mailtje naar t.sjongers@pepdenhaag.nl met uw thema of idee en we gaan er samen mee aan de slag!

Programma (onder voorbehoud):
18.45 Inloop
19.00 Mini-college van Joger de Jong
19.30 Thematafels
20.30 Netwerken en leren van elkaar
21.30 Einde

We hopen u te zien op 25 oktober a.s.! Inschrijving via de Vrijwilligersacademie, klik op de inschrijfbutton in het grijze vlak hieronder:

Joger de Jong is opgeleid als historicus maar was in het arbeidzame leven werkzaam in het welzijnswerk. Laatst als bestuurder van Xtra.
Daarnaast is hij actief geweest in veel verschillende (bestuurs)functies, variërend van bewonersorganisaties, politieke partij, belangenbehartiging, gezondheidszorg, maatschappelijke dienstverlening. De laatste jaren is hij actief als voorzitter van een beweging: Divers Den Haag.

Schrijf u in voor deze bijeenkomst door een mail te sturen aan f.paijens@pepdenhaag.nl

Terug