Pak wat je toekom(s)t

Denk jij ook dat je veel dingen beter kan en zie je kansen in de samenleving? En wil je gelijkgestemden ontmoeten? Dan nodigen wij je graag uit voor om mee te eten bij PIP! (Nee, dit is geen spelfout, deze avond wordt georganiseerd door PIP, PEP en Haagse Helpers.) Op woensdag 10 april ben je vanaf 18:30 welkom bij Optie B, de dochter van PIP. 

Laat je onder het genot van steenoven pizza’s inspireren door de verhalen van vier Haagse jongeren.

Programma

Julia, professioneel surfer en plasticbestrijder, komt vertellen over haar project voor een plastic-vrij Den Haag. Eerder dit jaar stond ze met dit idee op het podium bij Puike Plannen!

Tadyen El Sayed deelt haar ervaring over het werken bij MHR. Deze organisatie zet zich in om ex-gedetineerde jongeren weer een volwaardige plek in de maatschappij te geven.

Joan vertelt over haar drijfveren om een platform voor Urban Chicks with Brains op te starten. Het viel haar op dat er weinig zwarte, vrouwelijke rolmodellen zijn. Inmiddels is ze er zelf een!

Jos Gaarenstroom zat ooit samen met Joan bij de Jongeren Ambassadeurs van Den Haag. Daarnaast was hij veel te vinden op de skatebaan. Enkel een kantoorstoel warmhouden past niet bij Jos zijn ambities, hij komt vertellen over zijn motivatie om zijn huidige baan te combineren met het werk op de skatebaan.

Futuroloog dr. Willem Peter de Ridder zal ons inspireren met een kijkje in de toekomst. Willem is spreker, auteur en strategieconsultant. In 2016 verscheen zijn boek Digital by Default, over strategisch management in de digitale transformatie.

Tot €3000 voor jouw idee!

Ben je door de avond geïnspireerd om zelf ook in actie te komen? Dan kun je ter plekke contact leggen met verschillende organisaties die graag met jou meedenken over het realiseren van jouw ideeën en het inzetten van je talent. Ten slotte kan je je inschrijven voor de PIP powerpitch waar je tot wel 3000 euro kan winnen om jouw idee waar te maken!

Aanmelden

Eet je mee, woensdag 10 april? Er is beperkte plek, dus meld je snel aan via de knop hieronder!

Terug