Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

 

>> VOOR LAST-MINUTE DEELNEMERS, DIT IS DE DEELNAMELINK: https://us02web.zoom.us/j/87057386582

Wie een ander steunt, wil zelf ook vitaal blijven. Daarom organiseert PEP Den Haag Oppeppers. Dat zijn lezingen en webinars waarmee je nieuwe energie opdoet. Voor je werk, maar vooral ook persoonlijk. Want wat hebben we een jaar achter de rug! Veel beroepskrachten en vrijwilligers in het maatschappelijke veld hebben harder gewerkt dan dat ze voor mogelijk hielden. En misschien ook wel harder dan wenselijk was. Bij de Oppepper staat je eigen welzijn voorop. Voor de tweede editie hebben we Lucia Rijker uitgedaagd. Iemand die weet wat knokken is, want ze heeft haar sporen verdiend met (kick)boksen. Maar ze is ook powercoach. Ze weet hoe ze iemands sterke kanten naar boven haalt en hoe je mensen motiveert. Zo blaast ze bijvoorbeeld uitgebluste pubers nieuw leven in tijdens Dream School.

Tweede Oppepper: donderdag 14 januari 2021
De Oppepper door Lucia Rijker is de tweede uit een reeks. Oppeppers zijn steeds gratis en toegankelijk voor heel Den Haag. Dus nodig ook je collega’s, cliënten, vrijwilligers, mantelzorgers, vrienden, buurt- en huisgenoten uit om een deelnamelink aan te vragen!

Over Lucia Rijker
Lucia Rijker is een sportvrouw van de bovenste plank. Op haar vijftiende startte ze met kickboksen, won meerdere wereldtitels en sloot haar carrière ongeslagen af: 54-0-0 (54 gewonnen, 0 verloren, 0 gelijk). Bij het grote publiek is Lucia Rijker ook bekend van Dream School. En binnenkort natuurlijk ook van deze Haagse Oppepper!

Deelnemen aan Oppeppers
De Oppepper wordt uitgezonden vanuit PEP, via Zoom. Via de chatfunctie kan je vragen stellen die Lucia ter plekke beantwoordt. Deelnemen aan onze Oppeppers is gratis. Na je inschrijving ontvang je de deelnamelink.

Ja, stuur mij de deelnamelink voor de Oppepper van Lucia Rijker

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top