Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Attentie: Tot 23 april 2021 kan je een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds (zie onderaan)!

NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland (en Den Haag), is dit jaar op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei. Kan jouw maatschappelijke organisatie nog wel wat kluspower gebruiken? Doe dan mee!

NLdoet, een proeverij van vrijwilligerswerk

Het leuke van NLdoet is dat deelnemers laagdrempelig en vrijblijvend kennismaken met vrijwilligerswerk en met jullie organisatie. Samen met eigen medewerkers klaren jullie een klus waar je anders niet aan toe kwam: schilderen, schrobben, tuinieren noem maar op. Kijk voor meer informatie op www.denhaagdoet.nl/nldoet.

Zet je NLdoet klus online!

Staat jullie klus al online? Doe het snel, dan heb je de meeste kans op helpende handen. Wil je spullen, kennis of kunde lenen van andere Haagse organisaties? Of heb je inspiratie en ideeën nodig? Vraag het binnen de Facebookgroep PEP Helpdesk – vraagbaak voor maatschappelijke initiatieven of aan het Haags Emancipatie Netwerk (HEN). Kom je er niet uit, bel of mail het Service team van PEP: 070 302 44 19, of [email protected].

Tip voor organisaties

Tot 23 april 2021 kan je een financiële bijdrage aanvragen bij het Oranje Fonds (de initiatiefnemer van NLdoet). Het maximaal aan te vragen bedrag is € 350. Doe het op tijd, want: op = op! Hou er rekening mee dat je niet automatisch een financiële aanvraag hebt gedaan als je een klus op de site hebt aangemeld. Hiervoor geldt nog een extra stap in Mijn Oranje Fonds.

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top