Laden Evenementen

NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland (en Den Haag), is dit jaar op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart. Kan jouw maatschappelijke organisatie nog wel wat kluspower gebruiken? Doe dan mee!

Een proeverij van vrijwilligerswerk

Het leuke van NLdoet is dat deelnemers laagdrempelig en vrijblijvend kennismaken met vrijwilligerswerk en met jullie organisatie. Samen met eigen medewerkers klaren jullie een klus waar je anders niet aan toe komt: schilderen, schrobben, tuinieren noem maar op. Kijk voor meer informatie op www.denhaagdoet.nl/nldoet.

Zet je klus online!

Staat jullie klus al online? Doe het snel, dan heb je de meeste kans op helpende handen. Wil je spullen, kennis of kunde lenen van andere Haagse organisaties? Of heb je inspiratie en ideeën nodig? Vraag het binnen de Facebookgroep PEP Helpdesk – vraagbaak voor maatschappelijke initiatieven of aan het Haags Emancipatie Netwerk (HEN). Kom je er niet uit, bel of mail het Service team van PEP.  Tel: 070 302 44 19, of mail naar: helpdesk@pepdenhaag.nl.

Kijk en luister je mee?

Elk jaar is  Den Haag FM mediapartner aanwezig tijdens NLdoet. Ze volgen de Haagse deelnemers en doen verslag van hun klusenthousiasme. In de week voorafgaand aan grootste vrijwilligersactie  zijn er bovendien regelmatig klusaanbieders en klussers te horen. Stay tuned (92.0 FM). Ook Den Haag TV doet verslag.

Go to Top