Laden Evenementen

Voor buurtverbeteraars, vrijwilligers, bestuurders, stadsmakers, initiatieven, verduurzamers, sleutelpersonen, doeners en vergroeners.

Zoek je vrijwilligerswerk of ben je juist op zoek naar vrijwilligers? Kom gezellig kennismaken op dinsdag 27 september. Je bent welkom vanaf 17.00 uur, dan staan er broodjes en een soepje voor je klaar. Om 17.45 begint het programma. Je leert stichtingen en maatschappelijke organisaties uit de wijk kennen en komt te weten welk soort vrijwilligerswerk er in de buurt te doen is.

Wat gaan we doen?

Welkom!
Na een lekker broodje en kop soep vertellen Stella Sluijters van Wijkz en Elles Voorsluijs van PEP je welk vrijwilligerswerk je in Segbroek kunt doen. Buurttuinen onderhouden, een wekelijks gezellig kopje koffie, of deelnemen aan het bestuur van een stichting, er is van alles te doen!

Hulp bij vrijwilligers(werk) vinden?
Wijkz en Den Haag Doet kunnen mensen helpen om leuk vrijwilligerswerk te vinden. PEP is er om organisaties die vrijwilligers zoeken te ondersteunen. Bijvoorbeeld met het schrijven van vrijwilligersvacatures of specifiek jonge vrijwilligers vinden. Ook daar vertellen we je van alles over.

Mix & Match
Daarna kunnen de organisaties die vrijwilligers zoeken en buurtbewoners onder het genot van een hapje en een drankje gezellig met elkaar in gesprek. Geen kraampjes op deze markt, maar gewoon even netwerken. Dus neem zeker wat visitekaartjes of folders van jouw organisatie mee, want wie weet ontmoet je jouw nieuwe vrijwilliger!

We kijken uit naar je komst!

Met hartelijke groet,

Wijkz – Stella Sluijters en Eugenie de van der Schueren

PEP Den Haag – Elles Voorsluijs en Anna Blom

Wijkz

Wijkz biedt ondersteuning en activiteiten voor buurtbewoners. Dit doen we voor en met bewoners, daarom zijn vrijwilligers ook zo belangrijk hierin! Klik hier voor meer info over vrijwilligerswerk bij welzijnsorganisatie Wijkz.

Den Haag Doet

Den Haag Doet is de vrijwilligersvacaturebank van Den Haag. Kijk op www.denhaagdoet.nl/segbroek voor vrijwilligerswerk in jouw buurt. Of kom gezellig langs op de Riviervismarkt 2 om samen met een van onze intercedenten een leuke klus te vinden.

PEP Den Haag

PEP ondersteunt non-profits bij het werven van en werken met vrijwilligers.

Go to Top