Laden Evenementen

Geld nodig voor jouw organisaties of sociale project?

Alle financieringsmogelijkheden op een rij.

Op dinsdagavond 20 juni (19.00 – 21.30 uur) is een Netwerkcafé voor organisaties én initiatiefnemers over de verschillende financieringsmogelijkheden. Er is ook volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen en kennis te maken met de verschillende ondersteuningsmogelijkheden. De avond wordt georganiseerd door PEP Den Haag, Gemeente Den Haag, Fonds 1818, Cultuurschakel en Welzijn Scheveningen.

Veel organisaties in Scheveningen vinden hun weg naar het stadsdeelkantoor, maar ze weten niet altijd bij welke andere financiers ze kunnen aankloppen met hun sociale projecten. Dat overzicht geven PEP Den Haag, Gemeente Den Haag (Stadsdeelkantoor Scheveningen) en Cultuurschakel. Ook actieve bewoners met mooie plannen voor Scheveningen zijn welkom om in gesprek te gaan met alle aanwezige adviseurs.

Alle vragen zijn welkom

Met welke plannen kun je donaties aanvragen bij de verschillende fondsen? Welke subsidieregelingen zijn er en hoe pak je dat aan? Wat mag je absoluut niet vergeten en in welke valkuilen trappen veel aanvragers? Je hoort het allemaal in Muzee Scheveningen. Na korte presentaties over subsidieregelingen en de verschillende fondsen, is voldoende ruimte voor vragen en om mee te praten. Voel je niet geremd om op alle adviseurs af te stappen!

Aanmelden

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Het evenement is vol!

Voor meer informatie neem contact op met Marja Salman:

m.salman@pepdenhaag.nl
06 53 41 54 57

Programma

18.30 uur            Inloop
19.00 uur            Start centraal programma: o.a. korte presentaties over fondsenwerving, stadsdeelsubsidies, gemeentelijke subsidies.
20.15 uur            Netwerkborrel: ga in gesprek met alle adviseurs en de andere bezoekers
21.30 uur            Einde

Locatie
Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92

Komt 20 juni niet uit?

Op dinsdagmiddag 27 juni van 16.30 – 18.00 uur zitten Wai Kin Chung, Elles Voorsluijs (PEP Den Haag), Margot van Loon-Smulders (Stadsdeelkantoor Scheveningen), Thijs Hazeleger (Cultuurschakel) en Michel Nivard (Fonds 1818) voor je klaar in het Kalhuis, Badhuisstraat 177. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen en naar het spreekuur vragen.

Go to Top