Laden Evenementen

Leer van een collega vrijwilligerscoördinator:

Deze cursus is ontwikkeld door Sytske Geertsma. Zij is zelf al 8 jaar vrijwilligerscoördinator, eerst bij Theater de Regentes en nu bij PEP. Sytske: “Na een aantal jaar ervaring, had ik behoefte aan meer handvatten en tips. Inmiddels heb ik verschillende cursussen en een master gedaan waardoor ik echt de fijne kneepjes van het vak ken. Ontzettend leuk om dit tijdens deze cursus weer over te brengen aan andere vrijwilligerscoördinatoren. Zo hoop ik dat het begeleiden van vrijwilligers voor coördinatoren leuk en behapbaar blijft. En we inspireren ook elkaar, samen kunnen we vrijwilligers beter begeleiden.”

Certificaat:

Deze cursus bestaat uit 4 workshops. Ze kunnen eventueel apart worden gevolgd, maar omdat ze een samenhangend geheel vormen, wordt van harte aanbevolen om de cursus in het geheel te volgen. Als je meedoet aan 3 workshops ontvang je een certificaat.

Aanmelden:

Als je je aanmeldt, krijg je direct een vragenlijst. Daarop kun je ook aangeven of we je gelijk voor alle workshops kunnen aanmelden. Dat scheelt jou weer werk!

Programma:

De 4 workshops zijn steeds van 15 tot 17.30 uur en staan in het teken van de volgende thema’s:

17 september – Vrijwilligers vinden

1 oktober – Vrijwilligers begeleiden basis – deel 1

15 oktober – Vrijwilligers begeleiden basis – deel 2

5 november – Vrijwilligers begeleiden – verdieping

Trainers:

Deze cursus voor Vrijwilligerscoördinatoren wordt gegeven door Sytske Geertsma, Aysien Zondervan, Marja Salman en Floor Bogman.

Voorwaarden:

• Deelnemers dienen minimaal 1 jaar actief te zijn als coördinator of begeleider van vrijwilligers.

• Deelnemers zijn betrokken bij een organisatie in Den Haag, of willen dat zijn.

Go to Top