Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Internationals of expats zijn vaak jong en hoogopgeleid. Daarnaast hebben zij veel werkervaring. Dit zorgt ervoor dat een internationale vrijwilliger heel goed complexe en zelfstandige taken uit te voeren, zoals fondsenwerving en marketing. Vaak hebben ze extra tijd beschikbaar, omdat ze in Nederland soms geen betaald werk mogen doen. Zij zijn ijverig en zetten zich graag in voor uitdagend vrijwilligerswerk. Dus: is er uitdagend vrijwilligerswerk in jouw organisatie? En is beheersing van de Nederlandse taal hierbij geen must? Dan is de internationale vrijwilliger zeker interessant voor jouw organisatie!

Maak kennis met internationale vrijwilligers

Schrijf je in voor het Mix & Match evenement van Volunteer The Hague op dinsdag 11 mei 2021. Een mooie kans om kennis te maken met internationale vrijwilligers!

Wat levert het Mix&Match event jouw organisatie op?

  • Je spreekt met potentiële vrijwilligers via zogeheten break-out rooms. Afgelopen event waren er online meer dan 240 internationals aanwezig!
  • Je kunt jouw organisatie promoten bij de expat community in Den Haag – jouw organisatie gaat mee in de eventcommunicatie richting 8000 expats.
  • Je leert meer over de motivatie van een internationale vrijwilliger dankzij een keynote speaker en jouw ontmoeting met de vele internationals.

Praktische informatie en aanmelding

Het event wordt gehouden in het Engels. Bekijk de afgelopen evenementen. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!

Voor vragen, neem contact op met:

Tetyana Benzeroual
Project Manager Volunteer The Hague
T. 06 – 5341 49 40

Schrijf je in

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top