Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op donderdag 12 november van 12.00 tot 13.30 uur organiseren wij in samenwerking met de sociaal makelaar van MOOI Welzijn een inspiratie-webinar via Zoom.

Hoe kun je als hulpverlener of vrijwilliger de mantelzorger vinden en ondersteunen? Dit thema staat centraal tijdens dit inspiratie-webinar. In dit webinar krijg je op een eenvoudige manier veel informatie over mantelzorg en het aanbod voor mantelzorgers in Moerwijk. Ook leer je partners en organisaties uit de wijk kennen.

Sprekers

Hosts: Marja Meijer, Sociaal Makelaar Mooi Welzijn en Sandra Menken, trainer-adviseur informele zorg PEP Den Haag
Gastsprekers: Els Beekhuis van Mooi Welzijn, Esther van der Meer van Kompassie en Liane Wolfert van OpenJeHart.

Programma

Introductie: Mantelzorg in Moerwijk door PEP Den Haag
Interactief: Wat gebeurt er al in Moerwijk en wat is er nodig voor mantelzorgers?
Aanbod voor mantelzorgers gepresenteerd door: Mooi Welzijn – de familiecoaches van Kompassie – Mantelkring/Open je Hart en PEP Den Haag.

Aanmelden en meer info

Meld je aan door een mail te sturen aan Sandra: [email protected]
De bevestiging met Zoom-link krijg je vervolgens toegestuurd.

Meer informatie: mail [email protected] of bel 06 534 156 08.

Week van de mantelzorg in coronatijd

Mantelzorg is iets wat je vaak ‘gewoon’ doet. Je wilt graag goed voor je familielid zorgen. Maar het kan ook zwaar zijn. En dan ligt overbelasting op de loer. Juist in tijden van corona worden mantelzorgers meer uitgedaagd. Daarom is aandacht voor mantelzorgers nu extra belangrijk.

Op de dag van de mantelzorg op 10 november 2020 staat de mantelzorger centraal. De gehele week zullen activiteiten rondom mantelzorg in de stad plaatsvinden.

In deze week zetten we het thema Mantelzorg in Moerwijk voor professionals en vrijwilligers centraal. Dit is een aanzet om het thema in Moerwijk samen op te pakken. In Moerwijk zijn de mantelzorgers nog niet altijd goed in beeld. Er wonen naar verhouding meer bewoners van jonge en middelbare leeftijd met lichamelijke of psychische klachten in de wijk. Dat vraagt om een andere benadering van de mantelzorgers.

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top