Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Veel gezinnen ervaren in deze tijd spanningen. Door de corona-crisis zitten meer mensen thuis, dicht op elkaar. En dat geeft stress en spanning tussen partners en/of kinderen. Soms leiden ruzies tot onveilige situaties. Dus wat kun jij doen als dit in jouw omgeving gebeurt? Hierom wil de kerk een veilige omgeving bieden voor iedereen. Wat kan de gemeenschap doen bij (vermoedens) van huiselijk geweld? In de Maatschappelijke Kerk online-bijeenkomst op dinsdagavond 3 november geven Fatima Nur van GGD Haaglanden en Mabel Redan van Veilig Thuis Haaglanden advies. Chief Thaddeus A. Osuji vertelt over het ‘awareness raising domestic violence’ project van Reach African Foundation voor internationale en migrantenkerken.

De bijeenkomst vindt online via Zoom plaats. Na aanmelding ontvang je de link. Als je geen geschikte computer/telefoon hebt om vanuit huis deel te nemen, laat het dan weten: [email protected]

De Maatschappelijke Kerk is een initiatief van PEP en HUB: Geloof in Den Haag (St. Mara en Stek). Dit gezamenlijk project heeft als doel om kerkelijke leiders en hun leden te ondersteunen bij maatschappelijke thema’s en activiteiten. De ondersteuning vindt plaats via een serie bijeenkomsten.

Meld je aan bij: [email protected]

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top