Publiciteit en Communicatie

Leergang Managen & Besturen. Publiciteit en communicatie

Deze leergang wordt gegeven in samenwerking met Stichting Onzichtbaar Den Haag. Wil jij leren hoe je jouw organisatie publiciteit geeft? Doe mee aan deze workshop. Deze workshop is onderdeel van de leergang die bestaat uit 7 workshops.

PUBLICITEIT EN COMMUNICATIE
Heeft jouw organisatie een website? Hoe ga je om met de pers? Maakt jouw organisatie goed gebruik van social media? Communicatie en bekendheid van jouw organisatie is erg belangrijk. Is jouw organisatie goed op orde, maar heb je hulp nodig met communiceren? Wij helpen je ermee.

VOOR WIE
Deze workshop is voor bestuurders die meer willen leren over hoe zij hun organisatie goed en slim besturen. Ook vrijwilligers en toekomstige bestuurders zijn welkom.

OVER DE LEERGANG
De leergang bestaat uit 7 workshops. Tijdens deze workshops bespreken we herkenbare praktijkvoorbeelden. Wetenschappelijke inzichten worden gekoppeld aan praktische tips. Deze helpen jou verder je organisatie efficiënt te besturen.

Je kunt je per workshop inschrijven. Ben je bij minimaal 5 workshops aanwezig? Dan ontvang je een certificaat.

Wil je ook meedoen aan een van de andere workshops? Vul onderstaande titels in het zoekscherm in op de webpagina www.denhaagdoetvrijwilligersacademie.nl/cursussen en meld je aan.

• Taken en kansen van een vrijwilligersorganisatie
• Geef richting met helder beleid
• Beter besturen
• Werken met vrijwilligers
• Financiën op orde
• Leider zijn en diversiteit in jouw organisatie

Terug