Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zit jij in het bestuur van een bewonersorganisatie? Dan heb je te maken met verschillende uitdagingen. Daarom willen wij je graag inspireren én de mogelijkheid bieden om te leren van andere bewonersorganisaties.

In deze tijd van corona loopt het allemaal wat anders. Veel activiteiten kunnen niet plaatsvinden op de gebruikelijke manier. Welke oplossingen heeft jouw bewonersorganisatie bedacht? Lukt het bijvoorbeeld om jouw achterban betrokken te houden? En hoe doe je dat? Laat het ons weten.

Inspireer andere bewonersorganisaties en leer van hen hoe je het beste door deze crisis komt, door mee te doen met deze inspiratiesessie.

Programma:
– Workshop over het werven van vrijwilligers (en dus ook bestuursleden) voor bewonersorganisaties, door Diana van den Eijnden.
– Best practices van andere bewonersorganisaties (let op: we gebruiken in principe andere voorbeelden dan tijdens de gemeentelijke bijeenkomst van 8 oktober jl.). En vooral ook: wat kun je hiervan zelf toepassen?
– Waarvoor kun je als bewonersorganisatie bij PEP terecht?
– Door de coronacrisis is alles anders. Waar loop jij tegenaan? Of wat gaat juist onverwacht goed?

Schrijf in je aanmelding welke problemen jullie ervaren (m.n. door corona) en of het gelukt is om een oplossing te vinden. En zo ja, welke.

Na aanmelding ontvang je de dag voor de inspiratiesessie een Zoom link. Wil je liever op een andere manier deelnemen? Laat het ons weten, dan kijken we samen naar een oplossing.

Aanmelden

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top