Laden Evenementen

De Haagse Vrouwendagen komen er weer aan!

Van 6 tot en met 12 maart vieren we de Haagse Vrouwendagen. Je kan door de hele stad deelnemen aan diverse activiteiten rond vrouwenemancipatie. Zo wordt op 11 maart het Haagse Vrouwendagen Debat georganiseerd, kun jij je op 8 maart laten inspireren door Ragna Heidweiller bij de Ria Sikkens-Lezing, laat je meeslepen in Wild, het verhaal van Cheryl Strayed tijdens de Filmavond van Zonta of kijk je live mee naar de uitreiking van de Kartiniprijs. Verder zijn er podcasts, lezingen, spoken word, theater, tentoonstellingen en workshops. In elk stadsdeel is wel iets te doen en er komen steeds meer gratis activiteiten bij op de website. Houd de website dus goed in de gaten: www.haagsevrouwendagen.nl.

Organiseer jij ook iets? Geef het door

Gaat jouw organisatie ook een bijeenkomst, training, lezing of een ander event organiseren tijdens de Haagse Vrouwendagen? Dan kun je ook opgenomen worden in het programma en komt jouw event ook op de website te staan. Je kunt een mail met onderstaande informatie sturen naar Rudo Slappendel: rudo@rudeboymedia.nl.

Titel van jouw evenement:
Jouw organisatie:
Datum:
Locatie:
Tijd:
Offline / online:
Beschrijving evenement:
Website om naar door te linken:
Als bijlage in jouw mail kun je een foto toevoegen die rechtenvrij gebruikt mag worden bij het aankondigen van het evenement.

Naast de aankondiging op de website is het handig om jouw event op andere plekken te promoten. Jacqueline Brouwer van PEP denkt graag met je mee  om een communicatieplan te maken voor jouw event.

Go to Top