Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op 8 maart 2022 is het Internationale Vrouwendag. Op deze dag wordt wereldwijd stilgestaan bij de emancipatie van vrouwen. Vrouwen over de hele wereld komen bij elkaar om te laten zien dat gelijke rechten en kansen tussen vrouwen en mannen nog niet vanzelfsprekend zijn. Want hoewel de verschillen kleiner worden, is er nog steeds een verschil tussen mannen en vrouwen als het gaat om bijvoorbeeld financiële onafhankelijkheid, sociale veiligheid of de vertegenwoordiging in topfuncties.

Ieder jaar organiseert de gemeente een Haagse viering van Internationale Vrouwendag, in 2022 zal dit gebeuren van 2 tot en met 8 maart 2022.

Doe mee en organiseer een event

Net als de voorgaande edities wordt de Internationale Vrouwendag in Den Haag gevierd met allerlei evenementen. Organisaties die zich altijd al bezig houden met emancipatie, maar juist ook organisaties die er op deze dagen extra aandacht aan willen besteden. Jouw kennis en kunde zijn onmisbaar om de positie van de vrouw te verbeteren. Dus laat jouw stem horen tijdens deze bijeenkomst!

Heb jij al een plan voor Internationale Vrouwendag? Of ben je nog op zoek naar een samenwerkingspartner en/of financiële ondersteuning?

Wij nodigen jou, mede namens de gemeente Den Haag, van harte uit om:
– Mee te denken over hoe we samen van de Haagse Vrouwendagen 2022 een succes kunnen maken.
– Met elkaar de agenda van 2 tot en met 8 maart 2022 in te vullen met jouw plannen.
– Je te informeren over de financieringsmogelijkheden voor jouw initiatief.
– Je te informeren over hoe PEP je met advies over o.a. samenwerken, communiceren en organiseren kan ondersteunen bij jouw plannen.

Meld je aan

Voor deelname aan de bijeenkomst heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs is een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Uitgebreide informatie over hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt staat op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top