Laden Evenementen

We komen op woensdag 30 juni weer samen met het Haags Emancipatie Netwerk. Ben jij erbij?

Het Haags Emancipatie Netwerk (HEN) organiseert op woensdag 30 juni van 13.00 tot 15.00 uur een online netwerkevent voor iedereen die zich inzet voor voor vrouwenemancipatie. Deze editie zal worden geopend door onze wethouder Bert van Alphen. Het HEN is een plek voor ontmoeting, inspiratie, kennisdeling en dialoog. Dit event vindt online plaats via Zoom. Meld je aan om erbij te zijn!

Meld je aan

Voor wie?

Het Haags Emancipatie Netwerk is er om de positie van álle Haagse vrouwen en meisjes te verbeteren. Of ze nou hoogopgeleid, migrant, trans, lesbisch of oudere vrouwen zijn. Want elke vrouw krijgt weleens te maken met een situatie waarin zij kansen misloopt, alleen omdat ze een vrouw is. Dus we bundelen onze krachten voor meer kansen voor Haagse vrouwen.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze bijeenkomst leren we van elkaar en inspireren we elkaar. We gaan het hebben over de samenwerking tussen vrouwenorganisaties onderling, en het delen met en leren van elkaar. Hoe verhouden zij zich tot elkaar, tot professionals en tot de gemeente? Hoe zorg je er als organisatie voor dat jouw doelgroep zich welkom en veilig voelt binnen jouw organisatie? Wat verbindt vrouwen en hoe versterk je jouw organisatie?

Ook mensen die niet bij een organisatie betrokken zijn, maar zich als individu inzetten voor vrouwenemancipatie zijn van harte uitgenodigd. Stuur deze uitnodiging dus ook door naar hen!

Programma

13.00 uur – Welkom en introductie
13.10 uur – Opening door Bert van Alphen, wethouder Emancipatie
13.25 uur – Dialoog
13.35 uur – Speeddate voor organisaties
13.55 uur – Pauze
14.00 uur – Start break-out room 1 Samenwerking binnen HEN
14.25 uur – Start break-out room 2 Zichtbaarheid organisaties en emancipatie
15.00 uur – Einde

Graag tot ziens op 30 juni!

Meld je aan

Heb je een vraag?

BEL OF MAIL DE PEP HELPDESK!

Telefoon: 070-3024444

E-mail: [email protected]

PEP geeft antwoord!

Go to Top